کاشت ناخن یکی از روش های آرایش ناخن است که امروزه در میان خانم ها بسیار محبوب شده است. کاشت ناخن به ۳ روش کاشت ناخن اکرلیک، کاشت ژله ای ناخن، و کاشت ناخن پودری انجام می شود. در ادامه چند روش کاشت ناخن را به صورت تصویری و قدم به قدم توضیح میدهیم.
آموزش کاشت ناخن اکرلیک
کاشت ناخن اکرلیک یکی از متداول ترین روش های کاشت ناخن است. در این روش ناخن ها بلند، خوش حالت، و بسیار محکم میشوند. برای یادگیری این روش مراحل زیر را دنبال کنید:
۱. آماده سازی ناخن
برای آماده سازی ناخن ابتدا کوتیکول های خود را با استفاده از پوشر کوتیکول به عقب برانید. زیرا اکرلیک باید به ناخن بچسبد نه به پوست شما. همچنین، عقب بردن کوتیکول باعث میشود ناخن شما کشیده تر و زیباتر دیده شود. سپس ناخن های خود را سوهان بکشید و آن ها را مرتب کنید.
۲. تیپ مناسب ناخن خود را پیدا کنید
سایز مناسب تیپ ناخن خود راپیدا کنید و آن را با چسب مخصوص تیپ به نوک ناخنتان بچسبانید. چند دقیقه آن را محکم نگه دارید تا چسب خشک شود.
- دقت کنید که از مقدار کمی چسب استفاده کنید تا چسب به پوست شما نخورد.
- اگر تیپ را اشتباه یا کج چسباندید، ناخن را در آب خیس کنید، تیپ را جدا کنید و پس از خشک کردن ناخن دوباره تیپ را بچسبانید.
۳. اندازه تیپ ناخن را تنظیم کنید
با استفاده از ناخن گیر مخصوص تیپ، قسمت های اضافی و خیلی بلند تیپ را بگیرید تا به اندازه دلخواه برسید. سپس روی آن را کمی سوهان بکشید تا گوشه های تیز آن گرفته شود و سطح صاف و مرتبی پیدا کند.
۴. مواد اکرلیک را آماده کنید و آن را به ناخن بزنید
اکریلیک مایع را در ظرف اکریلیک ریخته و مقداری پودر را در ظرف جداگانهای بریزید. براش را به ظرف اکریلیک آغشته کنید. آن را تا انتها فشار دهید و مطمئن شوید همه حباب ها از بین می روند. سپس براش را به ظرف پودر بزنید و به اندازه یک گلوله کوچک از پودر را بردارید. آن را روی ناخن بزنید و به آرامی روی سطح ناخن پخش کنید. اگر ناخن شما بلند بود، میتوانید یک بار دیگر همین کار را تکرار کنید و مقدار بیشتری از پودر را بردارید و روی ناخن پخش کنید.
- قل از زدن اکرلیک، ابتدا کمی پرایمر ناخن روی ناخن ها بزنید تا اکرلیک بهتر به ناخن ها بچسبد.
- اکریلیک یک ماده شیمیایی قوی است که بخارهایی سمی تولید میکند. بنابراین مطمئن باشید که در یک منطقه با تهویه مناسب کار می کنید.
۵. ناخن کاشته شده را سوهان بکشید
پس از اینکه اکرلیک را روی سطح ناخن به طور یکنواخت پخش کردید، با سوهان قسمت های ناهموار آن را صاف کنید تا کاملا یکدست شود. سپس یک مقدار روغن کوتیکول روی پوست پایه ناخن بمالید، دوبار کمی سوهان بکشید و تمام! اکنون ناخن جدید شما آماده است. پس از این مرحله میتوانید هر مدل طراحی ناخن را که مد نظر دارید روی ناخنهایتان پیاده کنید.
آموزش کاشت ناخن ژله ای
ناخن های ژله ای ظاهر بسیار طبیعی دارند و همچنین باعث استحکام ناخن های شما میشوند. یکی از مزیت های این روش نسبت به کاشت اکرلیک این است که از بخارهای سمی اکرلیک در امان هستید. در ادامه با آموزش این روش کاشت ناخن با ما همراه باشید.
۱. ناخن های خود را سوهان بکشید

ناخن های خود را با سوهان مرتب کنید و مدل نهایی دلخواه خود را به آن بدهید (اگر نمیخواهید از تیپ استفاده کنید). سپس سطح ناخن خود را بوسیله بافر صاف و یکدست کنید.
۲. از ریموور کوتیکول استفاده کنید
پس از اینکه شکل اصلی ناخن خود را پیدا کردید، یک ریموور کوتیکول را در اطراف پایه ناخن خود بزنید. از استیک کوتیکول استفاده کنید تا هرگونه پوست روی صدف ناخن خود را عقب برانید. سپس با پنبهای که در استون غوطه ور شده است، روغن یا باقی مانده باقی مانده را از روی ناخن خود پاک کنید.
۳. یک لایه از بیس کت را به ناخن هایتان بزنید
یک لایه بسیار نازک از بیس کت را به ناخن های خود بزنید. برای کاشت ناخن ژله ای، شما باید لایهای بسیار نازک تر از لاک ناخن استاندارد را استفاده کنید. هنگام استفاده از لایه پایه خود مراقب باشید: نباید ژل را روی انگشتان خود بزنید. بگذارید لایه پایه شما دو برابر بیشتر از مدت زمان توصیه شده بماند تا کاملا خشک شود.
- اگر میخواهید ناخنهای بلندتری داشته باشید، باید قبل از این مرحله از تیپ ناخن استفاده کنید. تیپ ناخن را میتوانید مانند روش کاشت اکرلیک که در روش قبل توضیح داده شد، به ناخن های خود بچسبانید. سپس بیس کت را روی آن بمالید.
۴. ژل رنگی را روی ناخن هایتان بزنید
هنگامی که لایه پایه کاملا خشک شد، یک لایه بسیار نازک دیگر اعمال کنید. این لایه ژل رنگی شما خواهد بود. احتمالاً نامرتب به نظر می رسد، اما این حالت برای لایه اول طبیعی است. این ظاهر نهایی ناخن شما نخواهد بود. زدن ژل رنگی در این قسمت باعث می شود ژل از روی ناخن شما بلند نشود.
- حتماً از همین رنگ برای طراحی وری نوک ناخن و همچنین سطح آن استفاده کنید.
- هر لایه را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه زیر لامپ UV خشک کنید.
۵. اکنون نوبت تاپ ژل است
تاپ ژل را به طور کامل روی ناخن هایتان بزنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه زیر نور UV قرار دهید. این لایه نهایی ناخن شما خواهد بود.
۶. لایه چسبناک را از روی ناخن پاک کنید
برخی از ژل ها یک لایه چسبناک روی سطح کار ایجاد میکنند. در این صورت، کافی است یک پنبه آغشته به الکل ایزوپروپیل را روی سطح نرم و صاف ژل بکشید و لایه چسبناک آن را پاک کنید. با مالیدن روغن کوتیکول به پوست اطراف پایه ناخن، مانیکور ژل خود را به پایان برسانید.
منبع: wikihow