داشتن دستان زیبا از زمان های بسیار قدیم همیشه بخشی از آیین آراستگی ما بوده است. خانم ها دوست دارند که دستهای خود را با زیورآلات آراسته و از ناخنهای خود مراقبت کنند. در مصر باستان، ناخن های بلند نمادی از موقعیت و ثروت بودند. در دنیای امروز، ناخن های زیبا بخشی از شخصیت شما هستند. اما همه از ناخن های زیبا و قوی برخوردار نیستند. کاشت ناخن راهی است برای رسیدن به ناخنهای زیبا و بلند. در حال حاضر سه نوع روش کاشت ناخن وجود دارد: کاشت ناخن ژله ای، اکرلیک، و فایبرگلاس که هرکدام از آنها ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند.
در ادامه به بررسی بیشتر ناخن های ژله ای و آموزش قدم به قدم کاشت آن میپردازیم. با ما همراه باشید.
کاشت ناخن ژله ای چیست؟
ژل ناخن قوامی شبیه به ژل مو دارد. این ژل یا در قسمت داخلی ناخن مصنوعی یا مستقیماً روی بستر طبیعی ناخن قرار میگیرد تا ناخن را بلند کرده و رشد آن را به طور طبیعی تقویت کند.
کاشت ژله ای ناخن با استفاده از ترکیبات جدید و پیشرفتهای که دائماً وارد بازار میشوند، به سرعت در حال افزایش است. چندین نوع مختلف ژل وجود دارد، اما همه آنها به یک لامپ UV نیاز دارند. سه نوع اصلی از ژل عبارتند از:
- ژل سخت (که باید با فیلینگ از بین برود)
- ژل خیساندنی (که در استون حل میشود)
- ژل لهستانی (که مانند لاک ناخن زده میشود و با استون پاک میشود)

تفاوت کاشت ناخن ژله ای با کاشت اکرلیک چیست؟
آنچه ناخن های ژله ای و اکریلیک را از هم جدا میکند، ساختار ناخن است. تیپ های آکریلیک از پلاستیک ساخته شده است و برای حالت گرفتن به مایع مونومر و پودر پلیمر نیاز دارد. در مقابل، تیپ های ژله ای از قبل شکل گرفته است و بعد روی ناخن قرار میگیرند. این اکستنشنها کاملاً از ژل ساخته شده و کل ناخن را میپوشانند.
ناخن های ژله ای جایگزین سالمتری برای اکریلیک ناخن هستند. کاشت و حتی ریموو ناخن های ژله ای سریعتر انجام میشود و درد و آسیب کمتری دارد.
مزایای کاشت ژله ای ناخن
آنچه باعث افزایش محبوبیت ناخن های ژله ای میشود، این است که این ماده نه تنها از ژل برای دوام بیشتر ساخته شده است، بلکه به مواد شیمیایی سخت نیز احتیاج ندارد. از سایر مزایای ناخن های ژله ای میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- به ناخن های طبیعی آسیب نمیزند
- تیپ آن سبک است
- بدون دود و بوی شدید است
- به فیلینگ های سنگین نیاز ندارد
- انعطافپذیر است
- براقیت و شاین آن دائمی است
علاوه بر این، اکستنشن های ژله ای به راحتی با خیساندن در استون از بین میروند و نوک آنها در استون حل میشود. همچنین لازم نیست نگران انجام کارهای روزمره خود باشید. ناخن های ژله ای بسیار مقاوم هستند و حین انجام کارهای روزانه شما بلند نمیشوند و نمیشکنند.

ماندگاری کاشت ناخن ژله ای چقدر است؟
کاشت ژله ای ناخن اگر حرفه ای انجام شود میتواند تا ۳ الی ۴ هفته دوام بیاورد. حتی در صورت استفاده از ابزار و محصولات با کیفیت و مرغوب، ماندگاری آن به ۵ هفته هم میرسد.
کاشت ناخن ژله ای چگونه انجام میشود؟
۱. مرحله اول آماده سازی ناخن است. برای این کار، ابتدا ناخن را سوهان بکشید، کوتاه کنید و آن را صاف کنید. ناخن ها قبل از کاشت باید تمیز (خشک) باشند.
۲. اندازه مناسب کاشت را جداگانه برای هر انگشت پیدا کنید. تمام ناخن های موجود در کیت، شماره هایی برای مقایسه اندازه دارند.
۳. بسته به سطح مهارت خود، قسمت داخلی ناخن را سوهان بکشید یا یک لایه استون بزنید.
۴. ناخن را خشک کنید. مایع باندر را به ناخن های طبیعی بمالید. باندر یک دهیدراتور است و سطح ناخن ها را تا حد امکان خشک کرده و چربی آن را میگیرد.
۵. پرایمر را به ناخن های طبیعی بزنید. پرایمر ناخن ها را چسبناک میکند تا اتصال ژل راحتتر شود.
۶. یک لایه نازک از ژل اکستنشن را به ناخن های طبیعی بمالید.
۷. دست مشتری را به مدت ۶۰ ثانیه در لامپ UV / LED قرار دهید.

۸. مقداری ژل به تیپ بزنید. مطمئن شوید که دست مشتری صاف است. تیپ ژله ای را به ناخن طبیعی بزنید و فشار دهید. همانطور که با یک دست تیپ را بر روی دست مشتری نگه داشتهاید، با دست دیگر خود یک چراغ LED دستی را بگیرید و به مدت ۳۰ ثانیه آن را مستقیماً روی ناخن بتابانید. سپس از مشتری بخواهید دست خود را به مدت 60 ثانیه درون لامپ UV / LED قرار دهد.
۹. این کار را روی همه انگشتان دست تکرار کنید.
۱۰. اکنون میتوانید طراحی ناخن را به راحتی و به سلیقه مشتری انجام دهید. و تمام!
توصیه های مراقبتی بعد از کاشت ژله ای ناخن
برای مراقبت از کاشت ناخن ژله ای و افزایش ماندگاری آن، بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:
- هرگونه واکنش آلرژیک را بلافاصله به ناخن کار خود اطلاع دهید.
- ۲ تا ۳ هفته بعد از کاشت، برای ترمیم آن اقدام کنید.
- همیشه از پاک کننده لاک غیر استون استفاده کنید. همچنین اگر با رنگ سر و کار دارید، از یک لایه محافظ بر روی ناخنهای خود استفاده کنید تا از تغییر رنگ ناخنهای خود جلوگیری کنید.
- هنگام استفاده از مواد شوینده و سفید کننده قوی از دستکش پلاستیکی استفاده کنید.
- هرروز از روغن / کرم کوتیکول استفاده کنید تا ژل و ناخن زیر آن را تقویت کنید.
- از کرم دست خوب استفاده کنید.
- با ناخنهای خود به عنوان جواهر رفتار کنید، نه ابزار.
منبع: elle