احتمالا همه ما تا کنون با لاک ژل یا ژلیش ناخن آشنا شده ایم یا حداقل این کلمات به گوشمان خورده است. اما نکته اینجاست که تمام روش های کاشت ناخن و طراحی آن تنها مانیکور و آرایش ناخن های دست را در ذهن ما تداعی می کنند. در صورتی که تمام این روش ها برای ناخن های پا نیز کاربرد دارند. و شما می توانید برای زیباتر شدن و استحکام بیشتری ناخن های پای خود از روش هایی مانند ژلیش ناخن پا و انواع روش های کاشت و طراحی کمک بگیرید.
اگر به زیبایی ناخن های پای خود اهمیت می دهید، یا اگر ناخن های بدشکل، ناهموار، و شکننده ای دارید این مقاله برای شما نوشته شده است. می توانید با تهیه ابزار مورد نیاز و اجرای مرحله به مرحله آموزش هایی که در ادامه مشاهده خواهید کرد، خودتان در منزل ناخن های خود را پدیکور کنید. در غیر این صورت باید به یک متخصص پدیکور حرفه ای مراجعه کنید و ناخن های پای خود را به او بسپارید.
آموزش کاشت ژل ناخن پا در منزل
۱. آماده سازی ناخن
۱. اولین مرحله زیرسازی و آماده سازی ناخن با استفاده از پوشر کوتیکول انجام می شود. با استفاده از این وسیله کوتیکول ناخن را عقب بزنید تا صدف ناخن بزرگ تر و زیباتر دیده شود. دقت کنید که ابزار را کاملا تمیز و ضدعفونی کنید تا باعث انتقال عفونت و ایجاد قارچ ناخن کاشت شده نشود.
۲. سپس نوبت به سوهان کشی می رسد. برای این کار ابتدا از سوهان برقی با سرسوهان بسیار کوچک استفاده کنید تا با ظرافت قسمت های نزدیک به گوشت اطراف ناخن را سوهان بکشید و سطح آن را صاف و مرتب کنید.
۳. سپس کل سطح ناخن را بوسیله سرسوهان استوانه ای بزرگ سوهان بکشید و تمام ناهمواری های آن را از بین ببرید.
۴. در آخرین مرحله از آماده سازی ناخن، یک بار دیگر کوتیکول ها را عقب بزنید و با استفاده از نیپر ناخن، پوست های اضافی اطراف ناخن را بگیرید.
۲. مواد گذاری
۱. برای مواد گذاری ابتدا باید سطح ناخن را با پرایمر ناخن آغشته کنید. پرایمر باعث می شود مواد کاشت یا ژلیش به راحتی روی ناخن بچسبد و همچنین ماندگاری و استحکام آن افزایش می یابد.
۲. اکنون نوبت به کاشت ناخن می رسد. اگر ناخن های مرتب و محکمی دارید می توانید از این مرحله صرف نظر کنید و فقط از لاک ژل استفاده کنید. اما در این ویدئو نیاز است که کجی و عدم تقارن یکی از ناخن های پا اصلاح شود. به همین دلیل از روش کاشت پلی ژل استفاده می شود. به این روش کاشت ژله ای ناخن گفته می شود.
برای شروع کاشت، مقداری از پلی ژل ناخن را به اندازه یک نخود بردارید و آن را با براش خیس روی ناخن پهن کنید. آنقدر براش را روی پلی ژل بزنید تا تمام مواد به صورت کاملا صاف روی سطح ناخن پخش شود و ناخن شکل مورد نظر شما را به خود بگیرد.
۳. پس از اینکه پلی ژل زیر دستگاه UV کاملا خشک شد، روی آن را با سوهان دستی کاملا صاف و یکدست کنید.
۳. استفاده از لاک ژل
۱. پس از اینکه مراحل کاشت به اتمام رسید، نوبت به طراحی ناخن پا می رسد. برای این کار از لاک ژل یا پولیش ناخن استفاده می شود. رنگ لاک ژل مورد نظر خود را انتخاب کنید و آن را روی سطح ناخن کاشته شده بزنید. به مدت ۳۰ ثانیه الی ۱ دقیقه ناخن های پا را زیر دستگاه UV قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
۲. یک لایه دیگر نیز لاک ژل را روی لایه قبل بزنید تا کاملا پررنگ و ضخیم شود. این لایه را نیز زیر دستگاه خشک کنید و کار ژلیش ناخن پای شما تمام است.
شما می توانید انواع طرح ها را با استفاده از ژلیش روی ناخن های پای خود پیاده کنید. در ادامه برخی از زیباترین طرح ژلیش ناخن پا را به شما معرفی می کنیم.
انواع طرح های ژلیش ناخن پا
آیا شما دوست دارید از این روش برای کاشت و طراحی ناخن های پای خوداستفاده کنید؟ نظر و تجربیات خود را برای ما کامنت کنید.
اه…این همه درد سر و وقت و هزینه..برای مصنوعی شدن….واقعا کسانی که این کارها را میکنن پول و وقت زیادی دارن نمیدونن چطوری هدر بدن….ناخنی که خدا به انسان داده خیلی هم قشنگتره
الان این مقاله روی ناخن های طبیعی این خانم بود و ربطی به مصنوعی شدن نداره مثل اصلاح ابرو کاشت موضوعش فرق داره که اونم طرف دارای خودشو داره