کاشت ناخن ژله ای باعث میشود ناخنهای شما قدرت ناخنهای اکریلیک و ظاهر ناخنهای طبیعی را داشته باشد. در کاشت ژله ای، بخارهای شدیدی که هنگام استفاده از اکریلیک ناخن استنشاق میکنید، وجود ندارد. ژل زیر نور UV یا Led سفت میشود. هر لایه ژل باید به مدت دو تا سه دقیقه یا ۹۰ ثانیه در در زیر نور لامپ های LED بماند تا کاملا خشک شود. این نور یک پیوند شیمیایی ایجاد میکند که باعث میشود ژل به ناخن شما متصل شود. در این مقاله با آموزش کاشت ناخن ژله ای با ما همراه باشید.
نحوه کاشت ژله ای ناخن
۱. ناخن را آماده کنید
قبل از شروع کار، بستر طبیعی ناخن باید تمیز و خشک باشد. برای آماده کردن ناخن، ابتدا ژل قبلی را از ناخن های مشتری پاک کنید.

سپس ناخن را سوهان بکشید و لبه های آن را صاف کنید.

یک ناخن کار حرفه ای، کوتیکول های ناخن را با استفاده از دستگاه فشار دهنده کوتیکول به عقب فشار میدهد. سپس، بقایای کوتیکول مرده را بوسیله نیپر کوتیکول از لبه ناخن جدا میکند. برداشتن کوتیکول قدیمی و عقب راندن آن، بستر ناخن جذابتری ایجاد میکند و همچنین به بلندتر نشان دادن ناخن کمک میکند.

هنگامی که بستر ناخن تمیز و خشک شد، آماده کاشت میشود.
۲. تیپ ناخن مناسب را انتخاب کنید
برای خانمهایی که از طول طبیعی ناخن خود راضی هستند، ممکن است استفاده از تیپ مصنوعی لازم نباشد. ژل را میتوان مستقیماً روی بستر ناخن قرار داد تا ناخن طبیعی تقویت و ضخیم شود.
برای کسانی که میخواهند ناخنهای بلندتری داشته باشند، از تیپ های مصنوعی بر روی ناخن استفاده میشود. در این مرحله از کاشت ژله ای، تیپ هایی را انتخاب میکنند که متناسب با شکل و پهنای ناخن شما باشد.
۳. تیپ ها را روی ناخن قرار دهید
هنگام کار با تیپ و ژل، بهتر است که قبل از چسباندن به ناخن، آن را صاف کنید. این کار حجم تیپ را کاهش میدهد و به دستیابی به خط لبخند بهتر کمک میکند.
اگر از قالب کاشت استفاده میکنید، ناخن طبیعی را آماده کرده و قالب ها را روی آن بگذارید. ژل پایه را به ناخن طبیعی بمالید، آن را روی قالب بکشید و یک اکستنشن درست کنید.

20 ثانیه صبر کنید و قالب را بردارید. این یک اکستنشن نازک است که دقیقا مانند یک تیپ برای شما عمل میکند.

۴. اکنون نوبت ژل سازنده (بیلدر) است
قبل از استفاده از ژل بیلدر، سطح هر ناخن را با یک پاک کننده یا دهیدراتور ناخن پاک کنید و شکل و طول آن را با مشتری خود بررسی کنید. ابتدا از یک پرایمر و سپس از یک اتصال دهنده (باندر) استفاده کنید (این دو ماده متفاوت هستند ) و چند دقیقه صبر کنید تا خشک شود.

مرحله بعد نوبت ژل سخت است. این سخت ترین قسمت کاشت ناخن است. اگر این مواد به اشتباه استفاده شوند، ناخن ممکن است تودهای، خیلی ضخیم یا کج به نظر برسد.

۵. ژل شفاف را روی ناخن بمالید
یک تکه کوچک از ژل شفاف را برداشته و در وسط ناخن قرار دهید. آن را با حرکات دایره ای کوچک از لبه ناخن تا قسمت کوتیکول بمالید و کل ناخن را بپوشانید. مطمئن باشید که یک حاشیه مشخص در اطراف دیوارههای جانبی و کوتیکول ایجاد میشود. این کار را روی همه انگشتان یک دست انجام دهید (در صورت تمایل میتوانید هر بار روی 2 انگشت این کار را انجام دهید).

ناخن ها را زیر لامپ UV / LED قرار دهید. وقتی ژل خشک شد، برای ناخن انگشت شست هم تمام این مراحل را انجام دهید.

۶. ناخن را پرداخت کنید
پس از استفاده از ژل، ناخن باید پرداخت (باف) شده و به شکل و طول مورد نظر قرار برسد. باف کردن ناخن به از بین بردن باقی مانده ژل نیز کمک خواهد کرد.

۷. طراحی مورد نظر را بر روی ناخن انجام دهید
پس از اتمام کاشت ناخن ژله ای، نوبت به طراحی ناخن میرسد. در این مرحله میتوانید هر رنگ و طرحی که باب میل مشتری است استفاده کرده و ناخن های ژله ای زیبایی را برای او ایجاد کنید.

اکنون کار تمام است! اگر تمام مراحل را با دقت و ظرافت انجام داده باشید، ناخن های مشتری بسیار زیبا، طبیعی، و مقاوم خواهد بود.
منبع: nailgardenspa